Риба свіжоморожена
Заморожування — це спосіб консервування, при якому рибу охолоджують до можливо більш низької температури в межах до криогидратной точки розчину Солей і азотистих речовин, що містяться в її тканинах. Тривала збереженість мороженої риби залежить від того, що пониження температури до -10 °С і нижче різко гальмує життєдіяльність мікроорганізмів і тканинних ферментів, уповільнює окисне розщеплення жиру. В мороженому вигляді заготовляють і реалізують практично всі види риб. Терміни зберігання мороженої риби залежать від температури і способу консервування. При зберіганні мороженої риби використовують ящики дощаті і картонні короби, бочки, тюки рогожные, мішки і т. д. Тара повинна бути міцною, чистою, без сторонніх ганьблять запахів. Дерев'яну тару вистилають обгортковим папером. Особливо цінні сорти риби поштучно загортають в пергамент. У кожну одиницю упаковки кладуть рибу одного сорту, виду, розміру, способу оброблення і заморожування. Згідно ГОСТ 1168-86 зберігають морожену рибу на суднах, виробничих і розподільчих холодильниках при температурі не вище -18 "С.
в виде галереив виде списка
- М'ясо Хека — Без Шкіри та Без Кісток. Хек у Тубі. Філе с/м.320 ₴/кг/кгГотово до відправки Оптом і в роздріб